Ми аз вече писах протестно писмо до мама (от "Часът ...", да не се бърка с друга мама) да не дезинформират повече с репортажи за таквиз универсални лечители на секакъв стерилитет и нощно напикаване при децата

Не, че имам нещо против конкретната д-р Тиен, но да твърдиш, че лекуваш "чрез подсилване на половата система" е почти сигурен признак за шарлатания.
Иначе, относно иглотерапията, писала съм и в други форуми

- при мен нямаше какъвто и да било ефект. Ходила съм при 2 различни иглотерапевта. Първо направих 10 сеанса при д-р Дзиенфън Нин - китаец, завършил и класическа медицина в Пекин. После 10 сеанса при д-р Венелин Кьосев, българин, в "Алфамедика". Нито при единия, нито при другия "сработи". Имах ендометриоза - не изчезна от иглите. Заради задържане на фоликул не искаше да ми дойде - е, и иглите дори не успяха да го накарат да ми дойде (дойде на 60ия ден).
Не отричам напълно иглотерапията, защото има момичета, които споделят за подобрение след нея. Но задължително иглотерапията трябва да става с индивидуални игли, не такива за многократна употреба, каквито се опитват да пробутват почти навсякъде, и задължително всичко трябва да става ръка за ръка с класическата медицина в клиника по стерилитет.